Παρακάτω θα βρείτε κάποιες συχνές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν στην παραγγελία σας.

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση βάσει κατηγοριών για να εντοπίσετε προσφορές σε συγκεκριμένους τομείς, όπως ταξίδια, μόδα, τεχνολογία, καλλυντικά, και άλλα.

Για να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, απλώς κάντε κλικ στην προσφορά που σας ενδιαφέρει για να ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης που την προσφέρει. Εκεί μπορείτε να διερευνήσετε περισσότερο την προσφορά και να την αξιοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες της επιχείρησης.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, απορίες ή αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στην ιστοσελίδα μας. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Για να μείνετε ενημερωμένοι για τις νέες προσφορές μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ή να μας ακολουθήσετε στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις και νέα για τις πιο πρόσφατες προσφορές που διατίθενται.

Φυσικά! Θα είναι χαρά μας να μοιραστείτε τις προσφορές μας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά κοινωνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας για να μοιραστείτε εύκολα τις προσφορές με τους αγαπημένους σας.

Απολύτως! Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε τη δυνατότητα για χορηγούμενες διαφημίσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και τις δυνατότητες συνεργασίας.

Για να χορηγήσετε διαφήμιση στην ιστοσελίδα μας, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας παράσχετε πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμισή σας, όπως τον τύπο της διαφήμισης, τη διάρκεια και τον προϋπολογισμό σας. Θα σας παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές και τις τιμές.

Ο εύρος και η ορατότητα των χορηγημένων διαφημίσεων εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη συμφωνία και τον τύπο της διαφήμισης. Μπορούμε να παρέχουμε διάφορες επιλογές, όπως μπανέρ, προωθητικά άρθρα, και άλλα. Θα σας παρέχουμε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ορατότητα και τις τοποθεσίες των διαφημίσεων.

Κατά γενικό κανόνα, δεχόμαστε διαφημίσεις από διάφορες επιχειρήσεις και κατηγορίες. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε διαφημίσεις που είναι αντίθετες προς τις αρχές και τις αξίες μας ή που παραβιάζουν τους κανονισμούς και τους νόμους.

Παρέχουμε αναλυτικές αναφορές και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την απόδοση της διαφήμισής σας, όπως οι προβολές, τα κλικ. Μπορούμε να συζητήσουμε με την επιχείρησή σας τους αναλυτικούς στόχους και τις μετρήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι απαντήσεις καλύπτουν τις συχνότερες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Εάν υπάρχουν περαιτέρω απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!